Това заяви пред NOVA NEWS евродепутатът Радан Кънев. По думите му

...
Това заяви пред NOVA NEWS евродепутатът Радан Кънев. По думите му
Коментари Харесай

Радан Кънев: Случващото се в Израел е чудовищен терористичен акт в огромен мащаб

Това съобщи пред NOVA NEWS евродепутатът Радан Кънев.

 

По думите му актът е ориентиран против мирните старания в Близкия изток и доближаването сред Израел и Саудитска Арабия.

 

" Конфликтът сред " Хамас "   и Израел е от повече от 16 години. Подобен мащаб и жертви на терористична офанзива не е имало. Неслучайно се приказва за директни военни дейности, въпреки провокирани по терористичен път. Категорично Европейски Съюз поддръжка Израел. " Хамас " не е политически индивид или прието държавно управление, а терористична формация, заграбила територии в Ивицата Газа ", означи евродепутатът. И изрази вяра КСНС към Министерски съвет да бъде призован скоро.

 

Според него оттук насетне са нужни деликатни дипломатически старания, с цел да бъде преодоляна заложническата рецесия.

 

" Една от задачите на терористичната акция е попречване на доближаването на Израел и Саудитска Арабия - сериозен фактор за подсилване на мира в района. Живеем в обстановка на интернационална рецесия на сигурността. Освен в Украйна, в Нагорни Карабах също има военни дейности и спешна обстановка. Напрежението в Израел ще бъде потушено в границите на няколко години ", безапелационен бе Кънев.

 

Във връзка с проблема " Шенген ", той изрази мнение, че Австрия би трябвало да бъде уверена, че нейният интерес е България да бъде член на пространството за свободно придвижване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР